Gastenboek

Welkom op de site van Lotte en Roeland. Op 26 mei is het zover, ze gaan trouwen.

Om deze speciale dag nog meer inhoud te geven zijn jouw berichtjes/felicitaties van groot belang. Schrijf na hartenlust wat je wil, kom regelmatig terug op de website en het gastenboek en laat je horen.

Teken het gastenboekNaam: annie en will
Datum: 23 May 2012
Dag Lotte en Roeland,

Ook bij ons komen de jasjes en pakjes binnendruppelen en hiermee ook een gezonde spanning voor de grote dag. Zelfs tegen mij zegt iedereen dat je moet genieten dus dat hele speciale gevoel zal er zeker wel bij jullie zijn.
Het wordt mooi fotoweer, we zijn uitgenodigd op mooie plekjes en... we hebben een heel mooi bruidspaar!


Naam: Mark, Marleen en Daan
Datum: 20 May 2012
Beste Lotte en Roeland,
Nou voor Roeland nog een paar daagjes hard zwoegen en dan kan jullie feest beginnen. We hebben er zin in!! En inderdaad de vooruitzichten voor het goede weer die zijn er. Succe met de voorbereidingen.


Naam: Lotte en Roeland
Datum: 20 May 2012
Wij slapen slecht, draaien in ons bed, zweten eruit want volgende week is het zover,ja vooral ik Roeland die normaal rechtdoor zee en van JA dit doen we niet nadenken gewoon doen wordt hier erg nerveus van.

We hopen op heel mooi weer dat zit nu ook in het vooruitzicht.

Ja lieve mensen volgende week op dit tijdstip kunnen we terug kijken op een onvergetenlijke dag die wij nooit meer zullen vergeten vol liefde en plezier.

Vergeet niet te genieten deze dag tot de 26ste allenmaal.

Lotte en roeland


Naam: Fam. Engels jr.
Datum: 18 May 2012
Lief Bruidspaar!

Nog een weekje en dan is het zover! Jullie grote dag!
Spannend spannend...! Maar alles komt goed dat weten wij zeker!

Wij zijn er ook helemaal klaar voor... Alle voorbereidingen zijn getroffen, de jurk voor de babybuik is ook binnen en korter gemaakt net als het mooie jasje van Noa die nu helemaal super past! de schoentjes zijn we nog aan het inlopen maar ook dat komt zeker goed!
dus wat willen we nog meer! Alleen nog een klein dillemaatje met wat te doen met Noa's haar, voor die van mama is de kapper ingeschakeld, misschien voor Noa ook maar doen...? Nee dat gaat mama zeker lukken No worries :-)
Al met al... alles komt goed en we gaan er met z'n alle van genieten! Jullie nog succes met de puntjes op de i te zetten!!

Dikke kus
xxx
van ons!


Naam: Xandra van der KLis
Datum: 18 May 2012
Hee Lotte en Roeland,

Alvast een super dag gewenst en wat een gave website. Veel geluk en liefde voor de toekomst.

Groetjes Xandra van der Klis


Naam: Sabina. Stefan & Zoey
Datum: 18 May 2012
Hallo Lottie en Roeland,

Nog heel effies en dan is het zover!!
Wij hebben hier ook bijna de kleding op orde,slaapplaats is geregeld en oppas voor Zoey dus ook vanuit Groningen is bijna alles voor elkaar :-) wel een hele eer jullie weer te zien na best een lange tijd en dan ook nog voor dit mooie feest.. Wij kijken hier enorm naar uit.. tot volgende week

Liefs Sabina, Stefan & Zoey


Naam: Inge Janssen Bouwmeester
Datum: 18 May 2012
Lieve Lotte en Roeland,
Helaas ken ik alleen jou Lotte, dus sorry Roeland dat ik me even tot haar richt :-). Wat leuk om jullie verhaal te lezen en een kijkje in de keuken van jullie leven te mogen nemen. We hebben elkaar maar heel kort leren kennen, maar je was een van de weinige mensen die in die situatie iets begreep van hoe ik me met regelmaat voelde. Ik vind je een fijn mens Lotte. Ik heb bewondering voor hoe jij je dromen najaagt en waarmaakt. Inmiddels ben ik ook heel gelukkig met mijn jeugdliefde, die ik nu ruim een jaar geleden weer ben tegengekomen. Ik wens jullie samen alle geluk van de wereld toe en een onvergetelijk huwelijksfeest! Liefs Inge


Naam: annie hoefnagel
Datum: 16 May 2012
Roeland en Lotte,

de laatste paar weken heb ik jullie niet veel gezien.Jullie zijn druk, druk, druk met van alles regelenen voor de bruiloft. Wat komt er veel bij kijken! Ik vond dat jullie er allebei goed uitzagen (zondag) en wat h??l belangrijk is dat jullie geluk uitstraalden met elkaar.
Heel veel liefs van Annie en Will.


Naam: Lotte
Datum: 12 May 2012
Nog maar 2 weken.....

Er komen nu gezonde zenuwen bij ons naar boven voor de grote dag.
Is het wel allemaal goed geregeld, nog even daarheen bellen, daar snel iets ophalen, welk kapsel wordt het, dadelijk past de jurk/pak niet, wat gaat het weer doen, zullen me schoenen wel lekker zitten, en wat als...., enz. enz. enz. De laatste dingen worden nog geregeld die we nog niet volledig hadden gerelgd of waarvan we denken dat we toch nog even moeten bellen. Gezonde zeneuwen denken we dan maar voor deze dag.

Meike en Theo die ook heel druk bezig zijn met de voorbereidingen voor de grote dag. Leuke nieuwe verhalen hier op de site worden geplaatst. Huis wordt van alle kanten aan kant gemaakt. Hier en daar een likje verf, schoonmaken, tuin wordt extra mooi gemaakt en ja dit alles is in boxtel zeker niet in een dagje gebeurd. Daar zitten al flink wat werk uurtjes in. Maar alles doen ze om er voor te zorgen dat alles helemaal perfect zal zijn voor de grote dag! Laatste telefoontjes met de gemeente boxtel worden gepleegd, etiquettes worden door gemaild, guus en okkie gaan naar de kapper ( oh nee helaas die mogen er niet bij zijn, anders is de taart al op voordat we deze gezien hebben :-) hihi )
Pap en mam wij waarderen dit echt heel erg :-) :-) dank jullie wel.

(schoon) Broers en (schoon) zussen die dingen voor ons hebben geregeld en aan het regelen zijn. Pakken worden gekocht, tientallen mooie jurkjes worden aangepast en dit bleek nog niet zo eenvoudig (van jurkjes passen in belgie tot het probleem van de baby buik die toch echt in een mooi jurkje moet kunnen )

Zelfs noa bedacht zich 2 weken geleden dat het toch wel tijd werd dat ze moest leren lopen, anders komen de ringen natuurlijk nooit aan heeft ze zich bedacht. En ja hoor een dagje oefenen met oma heeft wonderen gedaan :-)

Vrienden & Familie die ook hun mooiste kleding aan het uitzoeken zijn.

En dit allemaal voor onze grote dag.... we vinden het heel leuk dat jullie deze dag met ons willen delen.

Wij hebben er ontzettend veel zin in, wij hopen jullie ook?

Kus Lotte


Naam: Maikel Esmeijer (Megami)
Datum: 7 May 2012
Hallo Lotte & Roeland,

Succes met jullie aanstaande huwelijk en hopelijk word het een mooie zonnige dag.

Gr,

Maikel
<< Vorige Pagina 2 van 5 Volgende >>
Geef berichten per pagina weer